Een frisse impuls, kies groene eetkamerstoelen

groene eetkamerstoelen

Hallo allemaal! Heb jij er wel eens over nagedacht om groene eetkamerstoelen te nemen? Nee? Wat zonde! Groene stoelen kunnen namelijk echt heel veel toevoegen aan jou interieur. In deze blog zal ik jou uitleggen waarom je toch echt eens zou moeten gaan kijken naar groene eetkamerstoelen.

Groene eetkamerstoelen

Waarom groen? Want groen. Groen is een hele prettige kleur die van nature rustgevend is. Ook staat de kleur groen heel mooi bij de meeste andere kleuren. De kleur groen heeft heel erg veel mogelijkheden en verschillende tinten waarin je hem toe kan passen in je interieur.

Helemaal groen

De stoel Hip Didi Groen Ontario van Yels.nl is zoals je ziet helemaal gestoffeerd met een prachtige donkergroene stof die heel veel warmte en rust uitstraalt. Deze stoel heeft een chique karakter en zal in heel veel interieurs prachtig staan.

Accent

Ook kun je kiezen voor een stoel die niet helemaal groen is maar juist leuke groene detail heeft. Deze stoel van Yels.nl heeft erg leuke groene details, alleen het buizenframe is groen gekleurd. De zitting van de stoel is gewoon houtkleurig. Deze stoel past erg leuk in een vintage, industrieel of scandinavisch interieur.

Groen met een twist

Deze leuke stoel van Yels.nl is wel groen, maar niet zomaar groen, hij is namelijk heel fris groen. Leuk voor als je op zoek bent naar net iets anders. Het speelse ontwerp zorgt ervoor dat de stoel erg leuk staat in een vintage interieur, maar ook in een landelijk interieur.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de groene stoelen van Yels.nl? Neem dan snel een kijkje in de webshop of kom langs in de showroom!