De mooiste loungebank staat nu in mijn tuin

loungebank

loungebank

De tuin vernieuwd

Een tijdje geleden hebben mijn man en ik de tuin vernieuwd! Wij wilden graag een moderne tuin hebben en daar hoorde ook een mooie loungebank bij! Online heb ik gezocht naar inspiratie. Overal zag ik dat ik bij Dutch Riviera moest zijn voor een nieuwe loungebank. Natuurlijk heb ik daar toen online gekeken en tot mijn verbazing zag ik werkelijk de mooiste loungebanken voor prachtige prijsjes!

Mijn man heeft ervoor gezorgd dat de tuin opnieuw betegeld werd en hij heeft ook nieuwe plantenpotten uitgekozen. Het planten van nieuwe zaden, planten en bloemen hebben wij samen gedaan. Al met al hebben wij nu een mooie moderne tuinstijl gecreerd. De tuin is compleet nieuw, maar eigenlijk hebben wij er maar weinig aan hoeven doen!

Erg blij

Allebei zijn wij erg blij met onze nieuwe tuin. In de zomer kunnen wij daar lekker gaan zitten en genieten van al het groen om ons heen. Met de nieuwe meubels kunnen wij straks ook heerlijk relaxen in de zon! Geef mij daar een lekkere cocktail bij en dan hoef ik niet eens meer op vakantie! Wat vinden jullie van een moderne tuinstijl? Ik zou niets anders meer willen!