Binnen een dag een nieuwe tuin

Wil je ook snel genieten van een prachtig nieuw gazon in de tuin, met kunstgras laten leggen heb je binnen een dag een schitterende groene grasmat liggen. Grasengroenkunstgras.be verzorgt dit voor je, je hoeft alleen maar na afloop te genieten van je kunstgras. Door het te laten leggen heb je niet alleen garantie, je bent er verzekerd van dat het gras ligt zoals je wenst. Weet je niet hoe je het gras moet leggen, dan kun je dit beter overlaten aan de specialist.

Ga niet voor voordelig

Met kunstgras laten leggen doe je natuurlijk een uitgave, echter is het niet verstandig om voor het voordeligste te gaan. Over het algemeen wil je jaren plezier hebben van je tuin, besparen kan wel op het leggen want daar kun je besluiten om bepaalde werkzaamheden zelf te doen. Het afvoeren van de oude grond kun je eventueel zelf doen, of het ophogen van de ondergrond. Op deze manier bespaar je veel geld, en laat het alleen het leggen van het kunstgras aan de vakmensen over.

Vaste manier van werken

Om succes te boeken en de kwaliteit te leveren die er altijd wordt geleverd, wordt er bij kunstgras laten leggen een vaste methode gehanteerd. Is het gras gelegd dan moet dit met kwartszand worden bezand, dit is bij de prijs inbegrepen evenals het drukverdeeldoek. Doe je de eerste stap zelf, dan dien je 5 cm grond af te graven en deze grond af te voeren. Hierna volgt het verdichten en uitvlakken van de grond. De stabilisatie mix wordt nu verwerkt, en de grond wordt opgehoogd.