Lichtkoepels online heel makkelijk te bestellen

Lichtkoepels online

Wist je dat je tegenwoordig heel makkelijk lichtkoepels online kan bestellen? Dit kan jij doen op de website van Licht-Koepels.be. Op deze website kan jij veel verschillende soorten bouwmaterialen vinden, waaronder ook diverse soorten koepels. Of jij nou een losse koepel zoekt of een hele complete set, in de webshop op deze website kan jij het vinden. Ook bijbehorende artikelen en accessoires zij hier te vinden. Onlangs hebben wij hier ook een complete lichtkoepelset besteld. Mijn man en ik waren van plan om een houten overkapping achter in onze tuin te plaatsen. Omdat onder de houten overkapping het best wel donker kan zijn, wilden wij graag meer lichtinval creëren. Daarvoor is een koepel een zeer geschikt product voor. Omdat wij niet precies wisten welke het beste geschikt voor ons was, hebben wij eerst via de chatfunctie op de website gesproken met een medewerker.

Lichtkoepels online

Lichtkoepels online bekijken

Nadat wij het advies hadden gekregen zijn wij deze lichtkoepels online gaan bekijken. Wij hebben gekozen voor de thermo koepel die ventileert en zelf is samen te stellen. Deze samenstelling ziet er zo uit:

  • Een lichtkoepel naar keuze in polycarbonaat of acrylaat of met twee, drie of vier schalen voor extra isolatie
  • Een opstand van polyester E15 eventueel zes of acht centimeter vertdikte opstand voor betere isolatie
  • Een dubbelwandig raamwerk met een HR ++ glasraam voor een hele goede isolatie
  • Een kettingmotor verwerkt in het raamkader wat bedient kan worden met een afstandsbediening of schakelaar
  • Bevestigingsmateriaal
  • Heldere of opaal uitvoering

Lichtkoepels online

Nadat wij de bestelling hadden geplaatst, kregen wij het product al heel snel thuis geleverd. Wij kregen tien jaar garantie op het product. Mijn man is druk bezig geweest met de overkapping. De koepels waren makkelijk erin te plaatsen en het resultaat is echt schitterend geworden. Neem eens een kijkje op de website voor de mogelijkheden voor jou.