Bekijk eens het aanbod split op Siergrind33.nl

split

Wil je jouw tuin gaan decoreren met split? Bekijk dan eens het aanbod van split op Siergrind33.nl. Zij hebben namelijk een ruim aanbod van siersplit die allemaal vanuit voorraad leverbaar zijn. Zo heb je bijvoorbeeld de Ardenner split voordelig online bij Siergrind33.nl. Deze splitsoort is erg populair en wordt ook in de meeste tuinen toegepast. Voor de rest hebben ze nog veel andere splitsoorten waar je uit kan kiezen. Bekijk het complete assortiment op Siergrind33.nl en kies jouw ideale split!

Siergrind33

Wanneer je kijkt naar grind en split zit er wel degelijk een verschil tussen deze stenen. Siergrind wordt gevormd door de natuur. Het grind is geslepen door het water en heeft hierdoor een ronde vorm gekregen. Split wordt niet zo gewonnen. Split wordt namelijk machinaal gemaakt. Stenen worden in grote brokken gedolven en vervolgens in het formaat, die nu aangeboden worden, gebroken. Hierdoor heeft split scherpere randen en ziet het qua vormgeving niet hetzelfde uit als grind. Split is leverbaar in verschillende formaten omdat de stukken rots worden gezeefd met verschillende afmetingen. Ook grind wordt in verschillende formaten gewonnen langs rivieren.

 

Om split aan te leggen is het aan te raden om, net als bij het grind, een antiworteldoek te gebruiken. De doek zorgt ervoor dat onkruid geen kans krijgt zich door het split te maneuvreren. De antiworteldoek is in verschillende maten leverbaar. Leg de antiworteldoek, voordat je split gaat plaatsen, op de eindpunten vast. Zo zorg je ervoor dat het doek niet wegwaait wanneer je het grind gaat leggen. Meer tips of trucs over hoe je het best kiezelstenen kunt gaan plaatsen bekijk je op Siergrind33. Zij leggen je alles stapsgewijs uit zodat je een mooi eindresultaat in de tuin krijgt.