Apps, maar dan voor in huis

Je kent het wel. Je bent een dagje uit en komt er achter dat je de verlichting niet hebt uitgezet. Je bent te ver weg om dit nog uit te zetten maar je wilt ook niet dat de lichten de hele dag aanstaan want dat kost tegenwoordig een heleboel geld. Nu is hier de ideale oplossing voor. Steeds meer zijn er apps voor op je telefoon waarmee je je verlichting binnen- en buitenshuis kunt verbinden en zo via je telefoon kunt verbinden. En niet alleen dit, maar steeds meer applicaties in huis. Voor meer informatie over apps.

Talloze mogelijkheden

Zo kan je de rolluiken, je alarmsysteem en zelfs de deur van je garage verbinden aan je telefoon waardoor je met een simpele klik overal controle over hebt. Dit is de magie van slim leven. Alle applicaties binnen je huis, binnen handbereik. Zo kan je geld besparen door makkelijk verlichting aan en uit te zetten in andere kamers, kan je de thermostaat aanpassen op je telefoon en kan je de gordijnen beheren via de app. Er is zo veel mogelijk, en zoveel geld te besparen, dat een kijkje op de website www.somfy.be zeker de moeite waard is.

Geld besparend en trendy

Niet alleen is het een slimme keuze om over te gaan naar het gebruik van elektrische apparaten, zoals alarmsystemen en rolluiken op stroom, het is ook makkelijk en geld besparen. Je hebt zelf in de hand hoe hoog de temperatuur staat. Mocht je de gordijnen dicht doen, blijft het koel in huis. Dan kan je altijd zeggen dat je de thermostaat lager zet en geniet van het laatste beetje warmte wat er van nature nog in het huis hangt. De uitstraling van de decoraties, zoals de gordijnen, geven een mooie, trendy look aan het huis.